Samsung Galaxy Note 7 are probleme grave cu bateria, fiind cazuri în care telefonul a explodat în timpul încărcării. Sunt unele zvonuri care afirmă că Samsung a rechemat în service unități deja vândute.

Într-o declarație oficială, Samsung a declarat: “În răspuns la întrebările privind Galaxy Note 7, vă putem spune că este în desfășurare o investigație împreună cu partenerii noștri. Vom publica rezultatele în cel mai scurt timp posibil. Samsung este angajat în a furniza produse de cea mai înaltă calitate către consumatori”.

Deși declarația nu spune ce pași urmează să facă Samsung pentru a rezolva această situație, compania a oprit deja distribuția de unități pentru unele piețe, conform unor informații apărute. Deși nu au fost oferite cifre oficiale privind numărul dispozitivelor afectate, un oficial din cadrul Samsung ce a dorit să rămâna anonim, a declarat că sunt afectate mai puțin de 0.1% din dispozitivele vândute, iar problema poate fi remediată schimbând bateria.

Conform Reuters, întârzierea livrării de unități Samsung Galaxy Note 7 datorită problemei cu bateriile va duce la pierderea a 7 miliarde de dolari din valoarea Samsung, iar faptul că săptămâna viitoare va fi lansat și iPhone 7 nu face decât să înrăutățească și mai mult lucrurile pentru compania din Coreea de Sud.


Poate te intereseaza si