Carcasa din metal creată cu precizie, securitatea simplă prin amprente și camerele foto uluitoare se îmbină în cel mai nou model HTC One A9s

HTC Corporation, lider în inovația tehnologiei mobile și de realitate virtuală, a prezentat astăzi cel mai nou smartphone din gama premiată HTC OneTM ‒ modelul HTC One A9s. Inspirându-se din designul reprezentativ și inovația tehnologică HTC renumite la nivel global, noul HTC One A9s este creat pentru a inspira o nouă generație de telefoane, de o precizie desăvârșită și de înaltă calitate, la prețuri extrem de avantajoase.,

Gama HTC One a câștigat numeroase premii în industrie pentru designul său reprezentativ și funcțiile incredibile, iar HTC One A9s continuă această tradiție. Noul HTC One A9s are o carcasă metalică inspirată din natură, cu finisaj dublu, ce strălucește grație luminilor ramei. Ecranul de 5 inch, încadrat de margini elegante, se potrivește confortabil în palma ta, iar butoanele cu finisaj diamond-cut și adânciturile butonului de pornire demonstrează atenția acordată fiecărui detaliu. Mai mult decât atractiv, telefonul este și durabil, fiind realizat pentru a rezista la sute de teste de cădere și zgârieturi, pe lângă sute de ore de testări în condiții meteo extreme, pentru o fiabilitate de lungă durată.
“Prin noul HTC One A9s am fost inspirați să aducem un telefon captivant, cu finisaje metalice fine, unui segment de piață mai larg,” a declarat Chialin Chang, președinte, Smartphone and Connected Devices Business, HTC. “ Noul HTC One A9s aduce cu adevărat valoare prin îmbinarea rafinamentului și fiabilității cu designul metalic atrăgător și funcțiile puternice, toate într-un pachet unic și personal, inspirat din natură și creat pentru viață.”

Noul HTC One A9s îți protejează datele importante, însă se deschide la o simplă atingere. Un senzor ultra-rapid pentru amprente este poziționat imediat sub ecranul HD, recunoscându-ți amprenta cu ușurință, din aproape orice unghi și poziție. Amprenta poate fi utilizată și pentru deblocarea rapidă a aplicațiilor protejate, blocate cu ajutorul HTC Boost+, o suită de instrumente puternice pentru maximizarea securității, confidențialității și performanței smartphone-ului tău.

Mai mult control și mai multă libertate

HTC Boost+ îți păstrează telefonul în stare perfectă, prin alocarea dinamică de resurse în funcție de necesități, fluidizând trecerea de la o aplicație la alta și reducând în același timp consumul inutil de energie al aplicațiilor din background. Boost+ face curățenie în telefonul tău,
eliminând fișierele temporare și amintindu-ți de aplicațiile pe care nu le-ai folosit de multă vreme. Este singurul și cel mai bun mod prin care HTC One A9s va rula ca nou mult timp după achiziționare.
Pe lângă faptul că vrei ca telefonul să fie mereu ca nou, vrei ca acesta să fie și ca tine. Noul HTC One A9s îți permite să-ți personalizezi telefonul, pentru a fi unic, ca tine. HTC Freestyle Layout elimină afișarea tip grilă de pe ecran și te lasă să fii creativ. Poți trage iconițele, etichetele și widget-urile oriunde. Le poți stratifica, suprapune, grupa și așeza în multe alte feluri. Poți chiar asocia etichetele cu aplicații și poți elimina complet iconițele de pe ecran. Ecranul de pornire îți aparține – folosește-l cum îți place.

Surprinde amintiri care se trezesc la viață

La un smartphone, puține lucruri sunt mai importante decât calitatea camerelor foto – cu ajutorul lor îți vei surprinde amintirile, bucuriile vieții și momentele speciale, pe care să le împărtășești cu alții și să le păstrezi pentru totdeauna. De aceea, noul HTC One A9s vine cu o cameră foto principală excelentă de 13 MP, cu autofocus, pentru fotografii clare. Vei surprinde detalii în condiții de luminozitate scăzută cu ajutorul senzorului BSI, și vei avea mai mult control la editare cu ajutorul capturii RAW în modul Pro.

Cu camera foto frontală de 5 MP a modelului HTC One A9s, selfie-urile încântătoare sunt ușor de realizat. Poți face selfie-uri hands-free cu Voice Selfie, sau poți utiliza Auto Selfie pentru a declanșa fotografia cu doar un zâmbet. Cu Live Makeup, îți poți chiar înfrumuseța tenul și aspectul înainte de a face fotografia.
O cameră foto performantă se cunoaște și după capacitatea sa de a-ți salva, găsi și partaja amintirile, iar HTC One A9s oferă stocare gratuită nelimitată cu Google Photos1. Nu îți vei mai face griji că rămâi fără spațiu de stocare pe telefon, din moment ce toate fotografiile și clipurile tale video sunt stocate în cloud pentru acces rapid. În plus, poți găsi orice fotografie rapid și ușor cu funcția Search, poți localiza fotografiile în funcție de chip, locație, obiecte și teme, sau poți căuta fotografiile manual cu ajutorul cuvintelor-cheie.

Inspirat din natură și creat pentru viață, HTC One A9s este un smartphone incredibil, care are frumusețea și forța necesare pentru a-ți împlini toate nevoile. Noul HTC One A9s va fi disponibil local în a doua jumătate a trimestrului IV. Pentru mai multe informații și detalii cu privire la specificații, vă rugăm vizitați htc.com.

Poate te intereseaza si