Philips lansează un nou smartphone din gama S, modelul S326.

China Electronics Corporation lansează în România un nou smartphone din gamă S, modelul Philips S326. Acest terminal dual SIM este compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât și TDD-LTE și este disponibil în ofertă Digi Mobil. Smartphone-ul va putea fi achiziționat și de la eMag sau de alți retaileri specializați.

Modelul beneficiază de port infraroșu, iar aplicația aferentă transformă Philips S326 într-o telecomandă pentru majoritatea aparatelor electrocasnice. Aplicația este compatibilă cu peste 4.000 de mărci de dispozitive și echipamente și peste 200.000 de modele de telecomenzi, acționând că o telecomandă universală. De asemenea, acest terminal dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth 4.0 și GPS.

Ecranul de tip HD IPS are o diagonală de 5 inch și o rezoluție de 1.280 x 720 pixeli. Unghiurile largi de vizualizare și cele 16,7 milioane de culori oferă o experiență de utilizare foarte plăcută. În ceea ce privește camerele foto, Philips S326 este dotat cu o cameră principală de 8 megapixeli cu focalizare automată și flash și o cameră frontală de 2 megapixeli, pentru fotografii și selfie-uri reușite, indiferent de condițiile de luminozitate.

Philips S326 este echipat cu un procesor quad-core de 1,5 Ghz și rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Smartphone-ul are o memorie internă de 8 GB ROM și 1 GB RAM și un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 GB.

Philips S326 este disponibil la un preț recomandat de 449 lei.


Poate te intereseaza si