Logitech prezintă astăzi un nou mouse adaptabil Logitech® M720 Triathlon Multi-Device Mouse, conceput pentru a ajuta utilizatorii să fie mai productivi și pentru a face munca acestora mai ușoară în a lucra pe mai multe ecrane și sisteme de operare în același timp.

Mouse-ul se poate conecta cu până la trei dispozitive în același timp și permite comutarea între acestea cu doar o singură apăsare de buton. Acesta este compatibil cu Windows, Mac OS, Chrome OSTM, AndroidTM și Linux. Construit pentru anduranță, adaptabilitate și confort, M720 Triathlon se potrivește confortabil în mâna oricărui utilizator.
“85% dintre oameni nu mai folosesc o singură platformă sau un singur dispozitiv la locul de muncă. Am proiectat M720 Triathlon pentru a aborda acest multi – dispozitiv de proliferare în a ajuta la creșterea productivității, astfel încât oamenii să poată comuta cu ușurință între dispozitive și să-și canalizeze energia spre sarcinile pe care le au de făcut”, a declarat Anatoliy Polyanker, brand director al portofoliului global la Logitech.

Logitech M720 Triathlon Multi-Device Mouse

Mulțumită tehnologiei Easy-Switch, noul mouse M720 Triathlon poate comuta fără probleme conexiunea până la trei dispozitive printr-o simplă atingere a unui buton. Cu o conectivitate dublă, acest mouse se poate conecta prin intermediul receiver-ului Logitech Unifying sau prin Bluetooth. Butonul scroll de derulare ultrarapidă permite parcurgerea rapidă prin documente, în timp ce designul durabil este construit pentru a rezista până la zece milioane de click-uri. Software-ul Logitech Options permite personalizarea întocmai pentru a se potrivi nevoilor utilizatorilor de Windows sau Mac OS X. Totodată, mouse-ul M720 Triathlon a îmbunătățit eficiența energetică și poate rula până la doi ani, cu o singură baterie de tip AA.
Preț și disponibilitate
Mouse-ul M720 Triathlon este disponibil începând de astăzi pe www.logitech.com la un preț recomandat de 69.99 Euro.
Aceasta este una dintre cele două lansari de mouse ale companie la IFA 2016. Pentru mai multe informații despre produsele noastre sau altele nou lansate, vă invitam să vizitați blogul companiei.


Poate te intereseaza si