Noul Apple TV este foarte, foarte mic! La o primă vedere n-ai avea încredere în el, în ce știe să facă. Dacă nu sunteți încă posesor de Apple TV, atunci va trebuie să ne credeți pe cuvânt în legătură cu ce vă vom povesti despre el.
Ultima generație suportă rezoluţii de 1080p, adică “televizorul e limita”, se conectează la internet prin wireless sau prin cablu, în funcţie de posibilităţi, şi la televizor prin cablu HDMI. Trebuie să știți că din cutie, lipseşte cablul HDMI. În afară de cutiuţa neagră şi de manualele de utilizare, mai sunt cablul de alimentare şi telecomanda foarte subțire cu un design tare drăguț.
Este nevoie să aveți un cont iTunes şi de introducerea datelor sale, căci altfel nu pot fi folosite filmele de pe videoteca online Apple.
apple tv
La categoria “Movies” găsim filme și seriale care pot fi închiriate, pe bani, evident. Momentan, noi nu putem accesa aceasta categorie. Preţurile variază între 3-4 euro, iar pentru filme HD un euro în plus. Filmele pot fi păstrate 48 de ore şi astfel pot fi vizualizate de mai multe ori.
Pe lângă filme pot fi vizualizate şi videouri YouTube sau imagini Flickr. Integrate sunt şi iPodcasts şi staţiile web-radio de la iTunes. În plus, pot fi redate şi conţinuturile de pe propria mediatecă, dacă calculatorul este integrat în aceeaşi reţea ca şi Apple TV.
Dacă există o versiune recentă de iTunes (pe Mac-uri, cel puţin), foloseşti AirPlay pentru a rula filmele de pe laptop direct pe TV.
De ce ți-ai lua un Apple Tv?
În primul rând pentru că te scapă de veșnicul copy-paste și de plimbarea stickurilor de la un laptop la altul, iar în al doilea rând te scapă de achiziționarea de DVD playere.


Poate te intereseaza si