LG V20 a intrat pe ultima turnantă înainte de lansare, așa că teaserele sunt tot mai multe. De această dată este scos în față Adroid Nougat.

LG V20 nu este chiar primul smartphone ce va rula Android Nougat pentru că device-urile Nexus au început deja să primească update-ul la noul sistem de operare. Totuși, LG V20 va fi primul smartphone ce rulează Android Nougat încă de la ieșirea de pe porțile fabricii.

Și cum lansarea e la câteva zile depărtare, adică pe 6 septembrie, LG a început să-și promoveze tot mai des noul device. Teaser-ul constă într-un clip de prezentare a capabilităților multitasking ale noului Android. Este destul de greu de înțeles de ce au ales să promoveze asta și nu display-ul de 5.7 inch de exemplu, sau protecția Corning Glass 4, ori poate faptul că vor avea 4GB/6GB RAM, sau chiar faptul că vor avea avea spațiu de stocare de 32GB/64GB. Oricum, se știe că la LG marketing-ul nu este un punct forte.

Clipul publicat pe Twitter se presupune că a fost filmat chiar cu LG V20, deși cred că este destul de evident faptul că randările și editarea nu s-au făcut tot pe smartphone. Clipul scoate în evidență mai multe elemente din componența Android Nougat, elemente ce țin de multitasking. Clipul îl puteți vedea mai jos. Păreri?


Poate te intereseaza si