iPhone 7 are dată de lansare oficială: 7 septembrie. Alături de noul smartphone vom vedea probabil Apple Watch 2 și MacBook Pro.

7 septembrie este data de marcat în calendar, pentru că aceasta este data oficială la care Apple va lansa noul iPhone 7. Este de așteptat ca Apple să prezinte alături de noul său smartphone două noi device-uri: Apple Watch 2 și MacBook Pro.

Noile iPhone-uri vor păstra în mare design-ul de la iPhone 6s și iPhone 6s Plus, ceea ce a dus la nașterea unor zvonuri cum că Apple va păstra denumirea de iPhone 7 pentru 2017, iPhone-ul ce va fi lansat în luna septembrie urmând a avea o denumire ce are în componență cifra 6, gen iPhone 6 SE. Cum până acum nu au apărut date care să confirme acest zvon, vom continua să folosim denumirea iPhone 7.

Ambele modele ce urmează a fi lansate vor primi procesoare mai rapide (A10), modelul de bază va porni de la 32GB spațiu de stocare, iar iPhone 7 Plus va utiliza un sistem dual camera. iPhone 7 va marca și dispariția mufei jack, urmând să fie utilizat în schimb portul Lightning, Bluetooth și AirPlay.

În ceea ce privește Apple Watch 2, nici aici nu vom avea parte de schimbări majore de design, deși au trecut doi ani de la lansarea modelului anterior. Va primi în schimb un update la nivel de hardware, update extrem de necesar.

La MacBook Pro nu sunt foarte multe de spus, pentru că detaliile nu sunt prea multe. Se bănuie că acesta va fi mult mai subțire, cu un design ce probabil se va apropia mai mult de seria Air. Foarte probabil va beneficia de TouchID, vom vedea și un panou OLED touch dinamic ce va înlocui unele taste fizice.

Ca de obicei, eveniment va fi difuzat prin live streaming, deci fiți pe fază!


Poate te intereseaza si