Samsung Galaxy Note 7 este unul din cele mai bune flagship-uri cu Android, asta fără doar și poate, dar e departe de a fi perfect.

Seria Galaxy Note a fost întotdeauna o încununare a celor mai noi tehnologii la data lansării fiecărui device din această serie, oferind o experiență deosebită. Cine și-a luat un Galaxy Note, a devenit fan pentru totdeauna. Și totuși, asta nu înseamnă că aceste flagship-uri sunt perfecte, așa cum e și în cazul Samsung Galaxy Note 7. Iată care sunt cele mai slabe patru puncte ale device-ului.

  1. Bateria

Este inadmisibil să pui pe Samsung Galaxy Note 7 o baterie mai mică decât pe S7. În general, device-urile Note sunt mult mai utilizate decât frații lor din seria S. Bateria de pe Note 7 nu este deloc proastă, dar în majoritatea cazurilor durata de utilizare a Galaxy S7 este mai bună decât la Note 7, cu toate că au specificații tehnice aproape identice. Nu cred că s-ar fi plâns cineva dacă Note 7 ar fi avut o grosime ceva mai mare, dar asta ar fi însemnat și o baterie de 4000-4500mAh.

2. Prețul

La 3800 lei, Samsung Galaxy Note 7 nu este deloc ieftin. Un astfel de preț va bloca consumatorul ce l-a achiziționat pentru cel puțin doi ani. Asta înseamnă că un client Samsung ce a cumpărat Note 7 nu va mai face o achiziție în următorii doi ani (aici vorbim de clienți obișnuiți, cu job, nu de tineri ce primesc bani de la părinții din străinătate). E bine pentru Samsung, e bine pentru acționari, nu e așa grozav pentru consumatori.

3. Costul de reparație a sticlei

Sticla de pe față și spate arată super. Și smartphone-urile metalice arată super, dar sunt mai grele, iar eu unul le prefer pe cele cu sticlă, în ciuda faptului că atrag amprentele de numa-numa. Sticla înseamnă în același timp și că în momentul în care l-ai scăpat, ești bun de plată. Dacă l-ai scăpat și sticla s-a fisurat, atunci vei scoate din buzunar aproximativ 1000 lei, ceea ce e ENORM. Evident, husa este obligatorie în acest caz și e oarecum păcat că vom fi nevoiți să mascăm un smartphone atât de frumos, pentru că arată superb.

4. Update-urile greoaie

Samsung sunt cunoscuți pentru faptul că livrează update-uri destul de greu. E drept că update-urile de securitate sunt mai rapide, dar cele ce țin de îmbunătățiri la Android vin destul de greu. Iar dacă nu ți-ai luat Note 7 la liber, ci prin abonament, atunci chiar că vei îmbătrâni așteptând câte un update. La cât de mult costă un astfel de device, te aștepți să ai parte de un suport în ceea ce privește update-urile mult mai rapid.

Merită Samsung Galaxy Note 7 să fie achiziționat? Categoric da (dacă ai buget pentru așa ceva). Odată cu lansarea acestui nou device, Samsung se apropie tot mai mult de realizarea unui smartphone cu adevărat epic. Note 7 vine cu îmbunătățiri la aproape toate departamentele, iar unul din cele mai criticate aspecte de la Samsung, Touchwiz se mișcă chiar foarte bine.

Cumpără Samsung Note 7 de la eMag


Poate te intereseaza si