Samsung a subestimat cererea pentru Samsung Galaxy Note 7 și se străduie să crească producția pentru a veni în întâmpinarea cererii.

Precomenzile pentru Samsung Galaxy Note 7 ne-au depășit cu mult prognozele, astefel încât a trebuit să reorganizăm datele de lansare pe unele piețe”, au declarat oficialii Samsung pentru Reuters.

Comenzile mari sunt întotdeauna o veste bună, dar cei de la Samsung trebuie să crească ritmul de producție, mai ales că în septembrie va fi lansată și noua generație de smartphone-uri a principalului competitor, Apple. Stocul de device-uri pentru Europa deja este unul redus, așa cum am scris într-un articol anterior, iar faptul că cererea este peste estimarea Samsung ar putea duce la întârzieri în ceea ce privește aprovizionarea.

Rămâne de văzut dacă Samsung Galaxy Note 7 va depăși recordul de vânzări înregistrat de Galaxy Note 5, care a ajuns la aproximativ 9 milioane de unități vândute. Prognoza unui analist de la Nomura este că Samsung Galaxy Note 7 se va vinde în peste 15 milioane de unități.


Poate te intereseaza si