PlayStation 4 urmează să aibă un urmaș ce va fi prezentat pe 7 septembrie, PlayStation Neo. Pe lângă această consolă, e foarte probabil ca Sony să prezinte și o variantă slim a PS4.

La fel ca PS2 și PS3, PS4 va beneficia și el de o versiune slim. Spre deosebire de Xbox One S ce are dimensiuni mult mai reduse față de Xbox One, versiunea slim acelor de la Sony nu este semnificativ mai mică față de PS4 deoarece acesta este deja destul de compact.

Noua consolă are colțurile rotunjite, dar în mare menține designul consolei actuale. În partea din față se regăsesc butoanele fizice de eject și power, alături de două porturi USB. În partea din spate sunt alimentarea și porturile HDMI, AUX și Ethernet. Dispare portul optic audio, ceea ce înseamnă că trebuie să apelați la conecturul vHDMI pentru a avea parte de sunet digital.

În afară de cele menționate mai sus, versiunea slim a PlayStation 4 nu pare a avea campabilități noi, cum ar fi duport 4K sau HDR, dar poate vom fi surprinși la lansarea de pe 7 septembrie.


Poate te intereseaza si