Samsung Galaxy Note 7 este cu siguranță vedeta acestui luni, începând să apară tot mai multe teste cu acest device. Astazi vedem cum se comportă bateria.

Dacă e să comparăm Samsung Galaxy Note 7 cu Galaxy Note 5, atunci putem vedea o îmbunătățire la nivelul bateriei (capacitatea bateriei este cu aproximativ 16% mai mare la Note 7, diferențele duratei de utilizare încadrându-se cam în același procent).

Sunt două versiuni ale Samsung Galaxy Note 7, una cu chipset Snapdragon 820 și una cu Exynos 8890, diferența duratei de utilizare între cele două încadrându-se între 10% și 20% în favoarea versiunii dotate cu chipset-ul Exynos 8890 (produs de Samsung). Când vine vorba de navigare pe internet și timp convorbire, Samsung Galaxy Note 7 echipat cu Exynos 8890 poate fi utilizat cu aproximativ două ore mai mult decât cel cu Snapdragon 820.

În test a fost inclus și Samsung Galaxy S7 Edge. Și acest flagship utilizează aceleași chipset-uri Snapdragon și Exynos, dar ca și durată de utilizare a bateriei, Galaxy S7 Edge stă mai bine decât Note 7. Dacă bateria e un element extrem de important, dar vă doriți un flagship, atunci alegerea este Galaxy S7 Edge. Dacă vă doriți un Note, atunci veți alege Samsung Galaxy Note 7, deși bateria nu este cu mult mai mare decât cea a predecesorului.

Mai jos puteți vedea rezultatele testelor.


Poate te intereseaza si