Microsoft a dat drumul la update-ul aniversar pentru Window 10 (varianta PC) pe 2 august și de atunci tot așteptăm un update și pentru varianta mobilă.

Au existat zvonuri că update-ul pentru Windows Mobile 10 va fi disponibil începând cu data de 9 august, dar iată că abia acum a reușit Microsoft să ruleze update-ul aniversar. Primele dispozitive care vor primi acest update sunt cele care au fost achiziționate deblocate.

În postarea oficială, Microsoft a anunțat că “disponibilitatea update-ului ar putea varia în funcție de producător, model, țară sau regiune, operatorul de telefonie, limitările hardware și alți factori”.

Noua versiune este 10.0.14393.67. Dacă sunteți ceva mai nerăbdători, puteți verifica dacă update-ul este disponibil accesând Settings > Update & security > Phone Update > Check for updates on your Windows phone. Noua versiune a softului aduce printre altele, îmbunătățiri notificărilor, sincronizarea notificărilor și o aplicație Skype instalată pe Universal Windows Platform.


Poate te intereseaza si