Apple a trimis astăzi, JOI 28 august invitațiile pentru evenimentul sau găzduit pe data de 9 Septembrie acasă la ei, și anume în Cupertino, California.

Compania a devulgat câteva indicii despre ce urmează să fie anunțat pe lângă spusele lor “Wish we could say more”. Asta ar putea indică ceva ce are legătură cu Siri, asistentul vocal al celor de la Apple. În general, se așteaptă de la Apple să lanseze noul sau iphone 6. Compania de asemenea ne-ar putea dezvălui și un device de purtat la acest eveniment.Invitatie Apple 9 Septembrie 2014

Acest eveniment va veni la un an după ce Apple a introdus iphone-ul 5S și 5C iar la o săptămâna după rivalul Samsung este setat să dezvăluie Galaxi Note 4 telefon-tabletă hibrid, sau mai nou phablet. Apple a adăugat câte un nou iphone în fiecare an de când CEO-ul Steve Jobs a introdus linia de smartphone-uri în 2007, iar noi iphone-uri au fost afișate continuu până în 2011.

 

Mulți dintre cei care urmăresc piață se așteaptă de la Apple să introducă două noi telefoane iphone 6 cu dimensiuni ale display-ului de 4.7 respectiv 5.5-inch, însă niște reportaje recente speculează că un device va fi lansat la o data mai întârziata. Compania a raportat că producția va crește cu aproape 30-40% până la sfârșitul anului în comparație cu derularea inițială de anul trecut când a fost lansat iphone 5S și 5C.

Pentru Apple a avea o lansare cu succes a iphone-ului 6 este un element vital.Lansare iPhone 6

Poate te intereseaza si