LG V20 beneficiază de o randarea realizată  de Steve Hemmerstoffer (@onleaks), randare ce înfățișează un dispozitiv ce împrumută elemente de la LG G5 și de la LG V10.

Dacă randarea se dovedește a fi apropiată de realitate (și Hemmerstoffer are un background destul de solid în această privință), atunci vom avea parte de un dispozitiv cu un setup dual lens al camerei foto, un display secundar și un scanner de amprentă montat pe partea din spate. Surpriza e că LG V20 pare a fi și el un smartphone modular.

Un LG V20 modular ar fi o surpriză, mai ales că LG G5 are ceva rateuri la nivel de performanțe, chiar dacă în sine este un smartphone special. Oricum ar fi, LG V20 trebuie să vină cu ceva opțiuni modulare foarte bune dacă vrea să intre în ring cu puternicul Samsung Galaxy Note 7.

Conform acestei randări, display-ul principal va fi de 5.6-5.7”, iar asta nu e rău dacă ținem cont de faptul că display-urile LG sunt superbe. Un alt plus ar fi faptul că LG V20 va veni încă din cutie cu Android Nougat.


Poate te intereseaza si