Iphone 8 display

Dacă ești un fan Apple, atunci ar trebui să ști că toamnă este anotimpul preferat al companiei Apple, deoarece atunci lansează noile sale dispozitive.

Apple este de așteptat să lanseze Iphone-ul 7 cândva în septembrie 2016, împreună cu următoarea ediție Apple Watch. Dacă dețineți un iphone 6s, atunci ar trebui să știți că nu există mari schimbări aduse la viitorul Iphone 7. Cu toate acestea, conform rapoartelor, Iphone 8 va fi mult mai bine realizat decât Iphone6s sau Iphone 7.
Știm cu toții că Apple este foarte secretos cu privire la datele de lansare a produselor sale. Până în prezent, compania americană de tehnologie multinațională, cu sediul în Cupertino, California, nu a spus nimic despre Iphone-ul sau, care este de așteptat să sosească luna viitoare. Așa cum era de așteptat, multe zvonuri cu privire la Iphone 7 au apărut peste tot pe internet și există, de asemenea, site-uri care sunt deja concentrate pe Iphone 8.
În primul rând, ar trebui să știți că anul 2017 va marca un deceniu de când Apple a lansat primul iphone. Cu alte cuvinte, compania este de așteptat să vina cu un produs revoluționar pentru a marca această aniversare.

Receptorul Iphone 8 va fi propulsat de un procesor A11 și cel mai probabil va rulă pe iOS 11 OS. Există zvonuri care sugerează că Iphone 8 va veni cu un ecran de sticlă uimitoare. Potrivit site-ului MacRumors, ecranul de pe viitorul dispozitiv va rula edge to edge, așa cum se vede pe unele telefoane mobile de top de la Samsung. Același site susține că Iphone 8 va avea cel mai probabil un „corp de sticla”, cu o cameră frontală, împreună cu un senzor integrat de ID de amprente.
Așa că, în cazul în care se dovedește a fi adevărat, Apple va comută în cele din urmă la ecranele OLED anul viitor. Acest lucru este oarecum deja confirmat, deoarece, conform unor rapoarte, compania a redus comenzile LCD cu o sumă mare.

Prin aducerea în cele din urmă a unui ecran OLED la Iphone 8, dispozitivul va fi mai rezistent. Există mai mulți fani Iphone care s-au plâns cu privire la ecranele acestor dispozitive, deoarece acestea vin cu durabilitate slabă. Ecranele OLED sunt bine cunoscute pentru flexibilitatea lor superioară, deoarece acestea sunt mai rezistente la zgârieturi și crăpături.


Poate te intereseaza si