Samsung Galaxy Note 7 seamănă destul de mult cu Galaxy S7 Edge, atât la specificații tehnice, cât și la design. Evident, stylus-ul face notă discordantă.

Și totuși, ar trebui să fie ceva motive care să-l facă să merite a fi achiziționat, nu-i așa? Iată șase motive care în opinia noastră îl face un candidat bun în cazul în care vreți să faceți un upgrade a telefonului deținut.

  1. Scanner iris

Probabil funcția care atrage cel mai mult atenția este cea de securitate biometrică. Pe lângă scanner-ul de amprentă se adaugă și scanner-ul de iris. Unii ar putea spune că cel de amprentă e îndeajuns și nu am putea să-i contrazicem, dar parcă niciodată nu strică ceva securitate în plus.

Note 7 iris

  1. Port USB Type-C

Dintr-un motiv sau altul acesta nu se regăsește pe Galaxy S7, dar și-a făcut loc pe Samsung Galaxy Note 7. Avantajul portului USB Type-C este simetria, adică nu trebuie să vă mai faceți griji că ați putea introduce greșit încărcătorul. Alte plusuri sunt încărcarea mai rapidă și un transfer de date mult mai mare.

Note 7 port

  1. Gorilla Glass 5

Samsung Galaxy Note 7 vine cu cea mai nouă sticlă protectoare, Gorilla Glass 5. Noua sticlă oferă o protecție ridicată în cazul în care scăpați device-ul. Producătorul afirmă că este foarte posibil ca la o cădere de la o înălțime de 1.6m, sticla să nu se fisureze.

  1. 64GB spațiu de stocare

Samsung Galaxy Note 7 are ca punct de plecare a spațiului de stocare, 64GB, ceea ce e o surpriză plăcută. Dacă nu vă ajunge 64 GB, puteți utiliza un card microSD pentru a extinde spațiul de stocare disponibil.

  1. Video HDR

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale Note 7 este filmarea HDR, Samsung Galaxy Note 7 devenind primul smartphone ce poate face asta. Această tehnologie se ocupă de calitatea imaginii, îmbunătățind culorile și oferind un contrast mai mare.

Note 7 hdr

  1. Software nou

Noul Note 7 nu este lipsit de noi funcții software. Samsung are tendința de a introduce tot felul de funcții în TouchWiz doar de dragul de a le avea, dar acum e posibil să chiar utilizați din aceste funcții. Ce ne-a sărit în ochi până acum e posibilitatea de a crea gif-uri din orice porțiune a unui clip ce rulează pe Note 7. Poți utiliza și S-PEN-ul pentru a evidenția un text pentru traducerea rapidă în altă limbă și multe alte funcții ce vin odată cu S-PEN.

Note 7 gif

Nu știm dacă toate aceste caracteristici sunt îndeajuns pentru un utilizator de S7 să treacă la Note 7, dar utilizatorii de S6 sau Note 5 categoric primesc multe în plus la achiziționarea lui Note 7.


Poate te intereseaza si