LG V20 are dată oficială de lansare. Gigantul coreean a trimis deja invitațiile pentru o conferință de presă ce va avea loc pe 6 septembrie la San Francisco.

Principalele titluri ale conferinței sunt “A doua poveste începe, LG V20” și “Joacă-te mai mult”. Tonul adoptat de compania coreeană amintește de campania de lansare a LG G5, dar asta nu înseamnă că cele două device-uri vor avea parte și de alte similitudini.

Al doilea gigant din Coreea de Sud a dezvăluit că LG V20 va avea două din caracteristicile predecesorului: dual camera frontală și dual screen. Mai important e faptul că LG V20 va fi primul smartphone ce va rula Android Nougat încă de la achiziție. Dacă e să ținem cont de faptul că Google a preferat până acum ca cele mai noi versiuni de Android să fie lansate odată cu cele mai noi modele Nexus, putem spune că LG a dat lovitura prin instalarea Nougat pe smartphone-ul ce urmează a fi lansat. Și dacă e să fim sinceri, LG are nevoie de un campion pentru că LG G5 înregistrează vânzări sub așteptări, în ciuda faptului că este un device cu recenzii foarte bune. Din păcate, divizia mobilă a celor de la LG încă are pierderi financiare.

Sperăm că LG va reuși să ne surprindă din nou.


Poate te intereseaza si