Samsung Galaxy S8 începe să fie subiect de zvonuri, chiar dacă suntem încă în așteptarea Samsung Galaxy Note 7.

Tot mai multe informații indică faptul că Samsung Galaxy S8 va fi dotat cu un display 4K. Deși au fost câteva zvonuri anterioare ce afirmau acest fapt, noi informații ce vin din China confirmă faptul că viitorul flagship de la Samsung va avea un astfel de display.

Noile informații indică și de ce Samsung vrea să treacă la un display 4K, display ce „mănâncă” multe resurse și mai ales bateria. Informația ce vine din China spune că numele de cod  al Samsung Galaxy S8 este Project Dream, ceea ce ar fi un mic indiciu pentru standardul VR pe care Google vrea să-l introducă, proiect ce poartă același nume, Project Dream.

Samsung deja are o soluție VR proprie, Gear VR, dar este posibil să implementeze o soluție de suport pentru proiectul de la Google, cunoscută fiind relația extrem de apropiată între cele două companii. Un display 4K este grozav atât pentru Gear VR cât și pentru device-urile Daydream, dar rămâne de văzut cum va reuși Samsung să ofere și o baterie pe măsură, pentru că la ora actuală, bateria este unul dintre principalele argumente la achiziționarea unui nou smartphone.


Poate te intereseaza si