Pokemon GO este un fenomen uriaș la nivel global, cel puțin pentru o perioadă. Au început deja să apară aplicații ce te ajută să colectezi cât mai mulți Pokemoni, iar Pokedetector este una dintre ele.

Pokedetector – Notifications te anunță dacă sunt ceva monstruleți în zona ta. Dacă ai conectat la smartphone-ul tău un smartwatch Android Wear, nu mai ești nevoit să scoți smartphone-ul pentru a-i găsi. Au fost cazuri în care spiritul de autoconservare a fost complet estompat de fenomenul Pokemon GO, fiind destule cazuri când utilizatori ai acestui joc au ajuns în zone dubioase, reușind să fie deposedați de telefonul aflat în mână.

Practic, tot ce face această aplicație e să te anunțe că sunt Pokemoni în zonă și ți-i arată pe harta din interiorul aplicației. Evident, pentru a captura un astfel de monstruleț, va trebui totuși să utilizezi smartphone-ul. Pentru cei care nu au fost prinși de microbul Pokemon GO, această aplicație nu pare cine știe ce, dar pentru cei care și-au făcut un scop în viață de a captura toți cei 150 de Pokemoni, această aplicație ar putea fi indispensabilă.

Pokedetector - Notifications

Dezvoltatorii aplicației lucrează în continuare pentru a livra noi carcateristici de customizare, precum setarea timpului în care se va face scanarea în caz că nu jucați non-stop, customizarea notificărilor și alte carcateristici. Aplicația este gratis și o puteți lua de AICI.


Poate te intereseaza si