PC Garage Sun Plaza jocuri

PC Garage și Sun Plaza anunță un eveniment special pentru sâmbătă, 16 iulie, începând cu ora 10.00. Timp de o zi, centrul comercial Sun Plaza devine locul de adunare pentru cei care ştiu să se bucure de pasiunile lor și să se distreze. Fotbalul, jocurile pe calculator, maşinile de curse şi tehnologiile viitorului vor fi vedetele acestui eveniment.

Astfel, pasionaţii de fotbal pe calculator pot participa la competiția FIFA Mania. Înscrierile se pot face online până pe 14 iulie și întrecerea va reuni 128 de participanţi, care vor concura cu mult fair-play și pasiune pentru sport în cel mai cunoscut joc video dedicat fotbalului: FIFA 2016. Competiţia se va desfăşura în sistem “Golden Goal”, aşa că cei mai eficienți jucători vor înainta cu viteză spre marile premii ale acestei competiţii. Acestea au o valoare totală de peste 3.000 dolari, iar ordinea premianților este următoarea: locul întâi primește un sistem de gaming PC Garage în valoare de 6.799 de lei, pentru locul doi va fi oferită o placă video GIGABYTE GeForce GTX 1070 de ultimă generaţie, în valoare de 2.299 de lei, iar locul trei va câștiga o consolă de jocuri de gaming PlayStation 4, în valoare de 1.799 de lei. Ceilalți câștigători primesc, pentru locul patru, un SSD OCZ 240GB, cu o valoare de 400 de lei sau câte un gamepad wireless Logitech F710, de 189 lei, pentru cei care se califică pe locurile cinci – opt. De premii se va putea bucura şi publicul, care va avea ocazia să participe la tombola organizată pentru acest eveniment.

Pentru cei care doresc să fie la curent cu tehnologiile viitorului în gaming, organizatorii au pregătit o zonă specială în care vor putea testa ochelari de realitate virtuală Oculus Rift sau HTC Vive conectaţi la super sistemele de gaming PC Garage echipate cu plăci grafice de ultimă oră de la NVIDIA, bazate pe arhitectura Pascal.

Iubitorii de cai-putere îşi vor putea testa reflexele în simulatorul auto echipat cu volanul Logitech G29 şi ochelari de realitate virtuală. Pentru cei care preferă experienţa tradiţională a jocurilor pe calculator, organizatorii au pregătit zona Free Play, cu sisteme PC Garage şi periferice Logitech. Mai multe informaţii despre evenimentul PC Garage de la Sun Plaza sunt disponibile online aici: www.pcgarage.ro/fifa-mania.

Poate te intereseaza si