Oviectiv Sony SEL50F14Z

Obiectivul fix de 50mm dispune de o diafragmă cu o apertură mare F1.4, care asigură un contrast impresionant și o rezoluție remarcabilă, elemente distinctive ale brandului ZEISS®.

Aceste caracteristici ale imaginii sunt furnizate de-a lungul întregului cadru – de la centru către colț – și la toate setările diafragmei, chiar și atunci când fotografiați cu deschiderea maximă la F1.4.

Structura optică de ultimă generație include elemente din sticlă AA (Advanced Aspherical) și ED (Extra-low Dispersion) pentru precizie sporită, care reduc aberațiile sferice și cromatice, precum și coating ZEISS® T*, care minimizează defecte precum lumina difuză și reflexiile (flare și ghosting), oferind claritatea specifică brandului ZEISS®. În plus, design-ul Planar garantează o distorsiune minimă.

Tot astăzi, Sony a lansat un nou declanșator cu radiocomandă dedicat fotografilor profesioniști și amatori care utilizează camere Sony. Compatibil cu camerele cu obiective interschimbabile  și blițurile externe  din seria α, noul sistem de declanșare include atât emițătorul radio wireless FA-WRC1M, cât și receptorul radio wireless FA-WRR1.

Sistemul este foarte flexibil și se poate transforma într-o soluție complet portabilă, foarte utilă pentru fotografii de nunți, de exemplu, care lucrează deseori în locații în care sistemele de iluminare pentru studio sunt dificil de utilizat, iar rezultatele trebuie să fie perfecte de la primele cadre.

Cu o rază de acțiune maximă de 30 de metri, noul sistem cu radiocomandă aduce un plus de flexibilitate în fotografia cu bliț, cu performanțe excepționale în toate condițiile de fotografiere, prin utilizarea TTL, a modurilor ”manual” sau ”grup”. În total, sistemul poate controla până la 15 lumini separate , care pot fi grupate în maxim 5 grupuri, oferindu-le fotografilor posibilitatea de a experimenta cu diferite decoruri care să le pună în valoare viziunea pentru proiect.


Poate te intereseaza si