Asus Zenfone 3 de-abia ce a fost lansat și compania din Taiwan deja pregătește un nou model.

Pe site-ul benchmark GFXBench și-a făcut apariția un nou model Asus ce are codul Z01B. Specificațiile tehnice indică faptul că ar putea fi un upgrade pentru Asus Zenfone 2 Laser sau pentru Zenfone Max.

Specificațiile tehnice clasează smartphone-ul în zona mid-range, puțin sub Zenfone 3. Noul device deține un display de 5.5” cu rezoluția de 1080p, utilizează un procesor grafic Qualcomm Adreno 505, iar puterea de calcul este asigurată de un procesor octa-core tactat la 1.4GHz, cel mai probabil fiind vorba de un chipset Snapdragon din seria 400.

Fișa tehnică mai indică faptul că deține 1.8GB RAM și 24GB spațiu de stocare, ce se traduce în 2GB RAM și 32GB spațiu de stocare. Camera foto principală are 13MP, iar ce frontală are 8MP. Noul smartphone mai este dotat cu pedometru și alți senzori precum GPS, giroscop, senzor de lumină și proximitate, dar în mod ciudat nu are NFC. Lipsesc și senzori precum cei de barometru sau pentru măsurarea ritmului cardiac, dar este oarecum de înțeles dacă ținem cont că vorbim de un device mid-range.

Asus nu a făcut nici o declarație privind acest device, dar așteptăm cu nerăbdare să vedem despre ce este vorba,

Asus Z01B


Poate te intereseaza si