Nexus își va mări familia cu două noi smartphone-uri, cel mai probabil la sfârșitul toamnei. Adroid Police a realizat randarea pe baza unor informații venite de la unele surse foarte sigure, conform lor.

După cum bine se observă, design-ul nu va suferi schimbări majore, fiind destul de apropiat de cel al modelelor actuale, Nexus 5X și Nexus 6P. Noile telefoane vor fi realizate de către HTC, despre care se spune că au semnat un contract pe 3 ani cu Google pentru realizarea următoarelor modele Nexus.

Pentru că aceasta nu este o randare de presă, trebuie luată și cu o doză de scepticism, în ciuda faptului că site-ul care a realizat randarea are un background foarte solid.

Primul lucru pe care-l observăm e un “G” pe partea din spate, dar e destul de probabil ca acesta să nu apară și în producția de serie. Un al doilea element care atrage atenția e faptul că dispare acea protuberanță de la cameră care apare la Nexus 5X.

Conform zvonurilor, atât Nexus Sailfish cât și Marlin vor avea corpul din aluminiu și e posibil să vină în culorile dark grey și negru, dar se zvonește că va fi și o versiune de culoare albastru electric. Ce e îmbucurător e faptul că HTC primește o șansă să-și crească vânzările și poate să-și revină din punct de vedere financiar.


Poate te intereseaza si