Huawei a postat recent o poză, afirmând că e ușor să face poze ca cea de sus cu Huawei P9 (it’s easy to take photos like this with the Huawei P9). Din nefericire pentru ei, s-a descoperit că nu au fost prea onești în această privință.

Mai mulți internauți au descoperit că fotografia cu pricina a fost făcută în realitate cu o cameră Canon 5D Mark lll, acest aparat fiind într-o cu totul altă clasă. Sigur, camerele foto de pe smartphone-urile actuale sunt foarte bune, dar sunt departe de a depăși sau egala ca și calitate aparate foto de mii de euro.

Apărarea celor de la Huawei a constat în afirmația că în fapt au spus că poți face poze ca cea prezentată, nu că poți face poze cu Huawei P9 la același nivel calitativ cu cele făcute de Canon 5D Mark lll. Din punct de vedere tehnic au dreptate, dar categoric au indus (sau au încercat) în eroare utilizatorii.

După ce toată această poveste le-a explodat în față, Huawei a retras postarea cu pricina, spunând că acea poză a fost făcută în timpul realizării unei reclame pentru P9 și că ,nu au vrut să lase impresia că acea poză ar fi fost realizată cu Huawei P9.


Poate te intereseaza si