Samsung Galaxy Note 7 ar putea aduce anul acesta și un display mai mare decât ne-a obișnuit, unul de 6 inch.

Toate zvonurile de până acum vorbeau despre faptul că Samsung Galaxy Note 7 va avea un display de 5.7” sau 5.8”. O zvon foarte interesant vine însă din India. Conform site-ului de importuri Zauba, un device cu codul SM-N930R4 cu un ecran de 6 inch a intrat în India pe 1 iulie, fiind trimis din Coreea de Sud. Codul produsului face parte din gama Note, deci e foarte posibil ca device-ul ce a ajuns în India să fie un Samsung Galaxy Note 7.

E bine de știut însă că mulți producători testează în general mai multe dimensiuni de display înainte de lansare, iar uneori este posibil ca listele de import să fie pur și simplu greșite. Nimic nu este ieșit din comun la nici una din cele două variante.

Dincolo de toate acestea, este oarecum normal ca Samsung să încerce o dimensiune mai mare. Când Note a devenit un produs foarte căutat, acesta era imens comparativ cu alte smartphone-uri, acestea având dimensiuni maxime de 4.5”. Între timp, foarte multe modele de smartphone-uri au dimensiunea de 5.5”, noțiunea de phablet pierzându-și oarecum din consistență. Este destul de probabil ca Samsung să ducă lucrurile mai departe, cu un display mai mare. Totuși, dacă se va adeveri faptul că vom avea un Note 7 cu display de 6”, e foarte probabil să existe și o versiune de 5.7” sau 5.8”.

Voi ați achiziționa un phablet cu display de 6 inch?


Poate te intereseaza si