Samsung Galaxy Note 7 este cu siguranță vedeta verii, știrile cu acest device fiind printre cele mai căutate.

Evan Blass (@evleaks) vine în întâmpinarea cererii și ne prezintă primele randări cu Samsung Galaxy S7, randări ce prezintă device-ul în trei versiuni de culoare: onyx, sylver titanium și blue coral. Totuși, există câteva neconcordanțe în ceea ce privește modul în care Samsung Galaxy Note 7 arată în aceste randări și poza publicată săptămâna trecută a părții frontale a phablet-ului.

Trebuie să spunem că în general, predicțiile lui Evan Blass se cam adeveresc, dar de data aceasta e posibil să nu fi surprins informațiile în totalitate – un patent înregistrat de Samsung pentru un scanner de iris indica faptul că ar fi necesare 3 camere pentru o identificare fidelă – ceea ce înseamnă că în partea superioară ar trebui să se regăsească cinci orificii (trei pentru scanner iris, unul pentru senzorul de proximitate și unul pentru camera foto).

Alte detalii tehnice despre Samsung Galaxy Note 7: display QHD Super Amoled de 5.8”, 6GB RAM, 64GB spațiu de stocare, cameră foto principală de 12MP cu dual-pixel, cameră frontală 5MP, certificare IP68 și o baterie de 3600-4000mAh.

Samsung Galaxy Note 7


Poate te intereseaza si