Xiaomi a postat pe Weibo o imagine ce are ca element central 2>5, ceea ce ar putea fi o indicație pentru Xiaomi Mi Note 2.

Imaginea în care 2 este mai mare decât 5 enunță posibilitatea ca Xiaomi Mi Note 2 să fie mai mare și mai performant decât actualul flagship al companiei din China, Xiaomi Mi 5. Restul textului de pe imaginea publicată, este conform unei traduceri aproximative “iubește-l pentru că nimeni nu pierde”, ceea ce este o afirmație destul de curajoasă, mai ales că astfel, compania Xiaomi îndeamnă la achiziționarea Note 2, în dauna flagship-ului Xiaomi Mi 5.

Deși nu există încă o confirmare oficială a Xiaomi Mi Note 2, dezvăluiri privind specificațiile tehnice au fost mai mult decât destule. Se știe că la acest device se va utiliza un setup dual-camera și scanner de amprentă. Display-ul va fi de 5.7” cu rezoluția 2K, chipset-ul va fi Snapdragon 820 ajutat de 4GB RAM și 32/64GB spațiu de stocare. Camero foto frontală va avea 12MP, iar bateria va fi de 3500mAh cu suport Quick Charging de la Qualcomm.

Ne așteptăm ca Xiaomi Mi Note 2 să fie lansat în luna septembrie, alături de un laptop Xiaomi. Compania din China a fost și în trecut foarte vagă când a fost vorba de teasere, iar acesta este unul din cele mai vagi de până acum.

Xiaomi Mi Note 2


Poate te intereseaza si