Pentru că au mai ramas doar câteva săptămâni până la începutul scolii, TP-LINK, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, recomandă o serie de dispozitive care uşurează accesul la informaţie.
Indiferent dacă vorbim de acces la Internet în spaţiile unde nu ajunge semnalul Wi-Fi, iar cablul LAN nu este o opţiune, sau de acces permanent la Internet, indiferent de locaţie, soluţiile de mai jos sunt utile pentru elevi și studenți atât la şcoală, cât şi acasă.

TL-PB10400 – Capacitate mare de stocare a energiei
Noul Powerbank TL-PB10400 este companionul ideal al oricărui pasionat de tehnologie, asigurând energia necesară funcționării continue a diferitelor dispozitive mobile. Echipat cu două porturi USB (5V/2A și 5V/1A), noul gadget permite încărcarea simultană a două dispozitive mobile, precum smartphone-uri şi tablete. TL-PB10400 dispune de protecții multiple la scurtcircuit, supratensiune, supracurent, supraîncărcare, supradescărcare și supraîncălzire, asigurănd încărcare în condiții de siguranță maximă și evitând astfel un posibil prejudiciu adus dispozitivelor conectate. Noul powerbank dispune de circuite electronice de înaltă calitate, reducând astfel pierderile de energie inutile din timpul încărcării și asigurând în același timp o eficiență energetică de până la 90%. Atunci când funcționează la capacitate maximă, poate încărca un smartphone de 3-5 ori, în funcţie de capacitatea bateriei dispozitivului încărcat. Echipamentul TL-PB10400 este un accesoriu indispensabil și eficient pentru cei care se află în mișcare şi au nevoie de mai multă libertate, precum studenţii sau cadrele didactice. În plus, oferă şi o lanternă încorporată care se poate dovedi deosebit de utilă. TP-LINK TL-PB10400 va fi disponibil şi în România în toamna acestui an.
TL-PB10400
M5360 – soluţie 2 în 1: router wireless 3G combinat cu Powerbank
TP-LINK M5360 poate fi folosit atât ca router 3G mobil, cât şi ca baterie pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Datorită bateriei interne de 5200 mAh, modelul M5360 poate funcționa între 16 și 26 de ore în cazul rulării unor aplicații uzuale (navigare pe Internet, email) și până la 16 – 17 ore pentru rularea de aplicații cu consum de bandă sporit (descărcare de fișiere mari sau streaming video). Pentru un plus de flexibilitate, dispozitivul poate fi reîncărcat prin cablu micro USB de la laptop, cu încărcător portabil sau folosind adaptorul inclus. Totodată, bateria încorporată de 5200 mAh permite folosirea routerului pentru a alimenta telefonul sau tableta, oriunde și oricând, fără ca utilizatorul să fie nevoit să care în bagaj mai multe încărcătoare și fără teama de a rămâne fără baterie la dispozitive. Folosind display-ul OLED, utilizatorul poate verifica mai multe informaţii precum modul de operare, datele legate de trafic, starea conexiunii Wi-Fi, numărul utilizatorilor conectați la rețea, tipul rețelei disponibile (2G sau 3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet sau starea bateriei. M5360 are un slot pentru card micro SD cu capacitate de până la 32GB pentru a-l putea folosi și pe post de dispozitiv de stocare.
M5360

TL-WDR4300 – router wireless dual band Gigabit
TP-LINK TL-WDR4300 este un router wireless performant, optimizat pentru dual band, combinând viteza mare de 450Mbps în banda de frecvență de 5GHz, cu viteza de 300Mbps în banda de frecvență de 2.4GHz. Cu două benzi de frecvență simultan, utilizatorii dispun de un total de bandă de 750Mbps care poate fi folosită pentru aplicațiile cu necesar mare de bandă, atât acasă cât și la şcoală. Sarcinile simple cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet pot fi realizate în banda de 2.4GHz cu viteze de până la 300Mbps, iar aplicațiile care sunt mai sensibile la latență cum ar fi streaming-ul video HD sau videoconferinţele, pot fi procesate folosind banda de 5GHz și viteza de 450Mbps. Cu cinci porturi Gigabit și 800 Mbps + hardware NAT, dispozitivele cu fir vor avea conexiuni rapide și fără lag. În plus, cele două porturi USB 2.0 sunt capabile să partajeze memorii flash, imprimante, servere FTP și fișiere media, utilizatorii putând să creeze o rețea media solidă în instituţiile de învâţământ sau în propria casă.
TL-WDR4300


Poate te intereseaza si