Samsung Galaxy S8 ar putea avea implementată tehnologia Smart Glow, conform celor de la SamMobile. Această tehnologie ar putea înlocui notificarea prin puls luminos a unui LED.

De exemplu, la Samsung Galaxy S7 Edge, se pot selecta culori pentru cele mai folosite contacte. Când un astfel de contact sună, sau trimite mesaj, marginea display-ului se va aprinde în culoarea selectată. Cu Smart Glow, inelul din jurul lentilelor camerei se va aprinde, furnizând o modalitate mai stridentă de notificare.

Samsung Smart Glow

Dincolo de simpla notificare, Smart Glow va furniza și informații privind device-ul. De exemplu, dacă spațiul de stocare e aproape epuizat, inelul se va colora în roșu, ori dacă veți vrea să știți cum e afară, Smart Glow ar putea să emită culoarea galbenă, pentru cer însorit. Sunt zvonuri că această tehnologie se va conecta și la S Health, deși încă nu se cunosc date despre cum va fi utilizat.

Conform celor de SamMobile, Smart Glow nu va fi instalat întâi pe Samsung Galaxy S8, ci va fi disponibil încă de anul acesta (cu caracteristici limitate ce e drept) pe Galaxy J2, comercializat în India. Cel mai probabil, Samsung va folosi datele primite de la Galaxy J2 pentru a implementa mult mai bine Smart Glow pe Samsung Galaxy S8.

În imaginea de mai jos se poate observa cum ar putea arăta Smart Glow.

Smart Glow


Poate te intereseaza si