Microsoft a anunțat în martie că va fi un update aniversar pentru Windows 10. Noul update al sistemului de operare se anunța a fi lansat în vară. Doar un anunț vag din partea celor de la Microsoft și atât.

Zilele trecute, Microsoft anunța într-o postare pe blog următorul titlu: “Microsoft anunță disponibilitatea update-ului aniversar pentru Windows 10 începând cu 2 august”. Acest anunț pare destul de clar, nu-i așa? Dar cum la Microsoft nimic nu e foarte clar, iată ce s-a întâmplat după ce s-a făcut această postare!

În primul rând, acea postare de pe blog nu avea conținut, cu excepția titlului de mai sus. Apoi, la nici o oră de la postare, Microsoft a retras articolul de pe blog. E posibil ca cineva să-l fi publicat din greșeală, înainte de a fi adăugat și text în acea postare, ori poate data de lansare era greșită. Ce a rămas în urma acestei postări? Speranța utilizatorilor că undeva în luna august vor avea parte de acest update consistent, cu numele de cod Redstone și mai ales, că cei de la Microsoft au fost mai profesioniști în realizarea update-ului decât au fost cu anunțarea lui.


Poate te intereseaza si