Samsung Galaxy Note 7 apare din nou în lumina reflectoarelor, de data aceasta zvonurile fiind data de lansare. Noul device va fi prezentat oficial la evenimentul Samsung Unpacked de pe 2 august.

Aceeași sursă afirmă faptul că Samsung Galaxy Note 7 va putea rula un clip timp de 20 ore, la luminozitate maximă, cu o singură încărcare, iar bateria va avaea 3600mAh, aceeași dimensiune ca la Samsung Galaxy S7 Edge. Dacă o astfel de performanță poate fi atinsă de o astfel de baterie, e destul de neclat totuși.

Samsung Galaxy Note 5 a atins în teste o medie de 13,50 ore de video playback, cu o baterie de 3000mAh. Dacă Note 7 va putea atinge 20 ore cu o baterie de 3600mAh, asta înseamnă că va fi un phablet extrem de bine optimizat în ceea ce privește consumul, un display puțin energofag și un CPU extrem de eficient.

Cu cât se va apropia mai mult data de lansare, cu atât vom afla dacă Samsung Galaxy Note 7 va fi și el certificat IP, vom vedea și cum se va împăca ecranul curbat cu S-Pen-ul și vom afla dacă seva face trecerea la un display de 5.8”.


Poate te intereseaza si