Xiaomi Mi Note 2, succesorul phablet-ului Mi Note din 2015 (foto), va fi pregătit de lansare în următoarele luni, acesta urmând a fi disponibil în trei versiuni, din care una va fi cu display curbat.

Conform zvonurilor, cele trei versiuni vor avea hardware diferit. Versiunia standard va avea o singură cameră foto principală, un chip Hi-Fi și funcție quick charge “obișnuită”. Versiunea High va avea ca și cameră principală un setup dual-camera, chip Hi-Fi și funcție super quick charging. Versiunea de top va dispune de un display curbat, de genul celui de la Samsung Edge, va avea un chip Hi-Fi de top și super quick charge.

Din nefericire, zvonurile nu dau detalii mai aprofundate despre specificațiile Hi-Fi și super quick charge, deci va trebui să ne mulțumim cu atât în acest moment. Un lucru este clar însă: Xiaomi Mi Note 2 va fi un dispozitiv high-end. În plus, versiunea cu ecran curbat va fi un competitor interesant pentru Samsung Galaxy Note 7, care v avea și el un display curbat.

Alte specificații tehnice nu sunt disponibile, dar ne putem aștepta la un display de aproximativ 5.7” QHD, chipset Snapdragon 820 sau 823 și până la 6GB RAM.


Poate te intereseaza si