iPhone 7 beneficiază de o nouă scurgere de informații, informații ce au fost prezentate pe rețeaua de socializare Weibo.

Dezvăluirile vin sub forma unor poze la componentele despre care se afirmă că vor fi parte din iPhone 7. Din poze reiese că vor fi două variante, una cu display de 4.7” și una 5.5”. Ce e foarte interesant în pozele prezentate e faptul că apare componentele unui port lightning ce include și mufa jack de 3.5mm. Dacă pozele sunt reale, atunci e posibil ca Apple să fi renunțat la ideea de a avea cel mai subțire iPhone.

Alte componente ce apar în poze sunt modulele pentru setup-ul dual-camera, chip-uri de memorie SanDisk ce oferă spațiu de stocare de până la 256GB, display-urile de 4.7” și respectiv 5.5”, precum și poze ce indică faptul că iPhone 7 va avea suport dual SIM.

În ceea ce privește design-ul, nu ar trebui să vă faceți speranțe prea mari. Cel mai probabil, iPhone 7 va avea un design destul de apropiat de iPhone 6s, schimbările venind doar în urma repoziționării setup-ului dual camera și a repoziționării liniilor de antenă de pe spate.


Poate te intereseaza si