iPhone 7, adică următoarea generație de iPhone, ar putea fi primul smartphone de la Apple care să fie dotat cu buton Home touch-sensitive.

Este de așteptat ca iPhone 7 să nu sufere modificări majore de design comparativ cu iPhone 6s, versiunea „7s” urmând a beneficia de un design ceva mai diferit. Și totuși, o imagine recent publicată, ar putea aduce la orizont o schimbare de design: va dispare butonul fizic Home.

Trebuie spus informația aceasta nu inspiră o încredere deosebită, deoarece aceasta vine în urma unei poze ce lasă impresia că cel care a făcut-o s-a străduit din răsputeri ca aceasta să nu iasă clară. În plus, sunt ceva urme de manipulare a fotografiei în soft-uri de editare a pozelor. Acestea fiind spuse, imaginea pare să înfățișeze un buton Home de iPhone ce nu prezintă caracteristici de adâncime.

O astfel de mișcare din partea celor de la Apple (dacă se dovedește a fi reală poza), ar însemna că vom avea primul iPhone complet waterproof. În plus, un astfel de buton Home ar putea avea implementat și 3D Touch, ceea ce ar deschide noi posibilități pentru utilizatori.

În acest moment, această caracteristică este doar la nivel de zvon și nici acesta nu este de foarte mare încredere, deci va trebui să mai așteptăm până vor ieși la suprafață noi informații.


Poate te intereseaza si