Smart Platinum 7 este cel mai nou smartphone lansat sub brand propriu de către Vodafone.

Deși Vodafone a mai lansat în trecut telefoane sub brand propriu, acestea nu au fost primite extraordinar de bine de către consumatori și nici gigantul din telecomunicații nu s-a zbătut prea mult să le promoveze. Toate acestea s-ar putea schimba odată cu sosirea unei noi generații de smartphone-uri, în frunte cu flagship-ul Smart Platinum 7.

Smart Platinum 7 are specificații tehnice comparabile cu a unor flagship-uri ce se regăsesc acum pe piață. Are un display AMOLED de 5.5”, cu rezoluția de 2560×1440, display ce este protejat de Gorilla Glass 2.5D, iar marginile sunt metalice, ușor teșite. O parte interesantă o reprezintă difuzoarele, care se regăsesc atât în partea superioară, cât și cea inferioară. Partea din spate este și ea acoperită cu sticlă, iar sub aceasta se poate observa un model destul de interesant.

Chipset-ul folosit este Snapdragon 625, susținut de 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare ce poate fi extins cu un card microSD până la 128GB. Bateria are o capacitate de 3000mAh și beneficiază de suport Qualcomm Quick Charge 3.0. Camera foto principală este de 16MP, cu face detection, flash, autofocus și are un buton de declanșare fizic ce se găsește pe marginea smartphone-ului, iar camera secundară este de 8MP.

Smart Platinum 7 va costa aproximativ 424 dolari și va fi pus în vânzare începând cu 20 iunie.

Vodafone a mai anunțat faptul că vor lansa și un dispozitiv Smart VR, dar nu se știu prea multe detalii despre acesta.


Poate te intereseaza si