Samsung Galaxy Note 7 s-a bucurat de o atenție sporită, atenție de care se bucură în general linia Galaxy Note de la Samsung.

Evan Blass (@evleaks) anunța acum câteva săptămâni că Samsung Galaxy Note 7 va fi lansat în august și se pare că a avut din nou dreptate. O imagine ce a scăpat în public, imagine ce poate fi un model de invitație trimisă presei sau un posibil design promoțional, indică câteva elemente cheie:

  1. Cel mai evident punct ar fi lansarea ce va avea loc pe 2 august;
  2. Design-ul indică clar cifra 7, ceea ce dă credibilitate zvonurile care afirmau că Samsung va sări peste cifra 6, trecând direct la Galaxy Note 7, pentru a fi în ritm cu seria Galaxy S;
  3. Design-ul indică și margini curbate, care din nou este în concordanță cu informațiile de până acum, informații ce dezvăluiau că Samsung Galaxy Note 7 va avea display curbat;
  4. Informațiile de pe imagine specifică faptul că lansarea va avea loc la New York, evenimentul urmând a fi transmis live și pe YouTube.

Vor fi două modele de Galaxy Note 7?

Presupunând că imaginea este reală, faptul că Samsung Galaxy Note 7 va fi lansat mai devreme decât de obicei nu e nepărat o știre, ci mai degrabă o confirmare a faptului că Samsung a decis ca lansările să aibă loc mai devreme în 2016. Întrebarea care rămâne ține de curburi. Este destul de clar faptul că Samsung va lansa un Galaxy Note 7 Edge, dar va fi modelul standard și unic al Galaxy Note 7?!

Deși e pură speculație, suntem destul de siguri că Samsung Galaxy Note 7 va veni în două variante, una simplă și una Edge. Sunt încă mulți consumatori care sunt împotriva ecranului curbat, iar când au apărut primele zvonuri despre un model unic Edge, reacțiile au fost destul de adverse. În plus, display-ul curbat de la Edge este mai scump decât unul normal, iar linia “S” continuă să lanseze câte două variante. Dacă cuplăm toate informațiile de mai sus, e destul de probabil ca Galaxy Note 7 să vină atât cu display curbat cât și simplu, dar Samsung va pune în mod sigur accent pe varianta Edge, care poate va avea și specificații tehnice mai bune.


Poate te intereseaza si