Odată cu anunțarea Moto Z și Moto Z Force, două noi smartphone-uri lansate de Motorola Mobility pentru a înlocui modelele Moto X și Moto Droid, au ieșit la suprafață și câteva informații surprinzătoare.

Ambele modele vor fi disponibile pe piață începând cu luna septembrie. Spre deosebire de Moto Z Force ce vine la pachet cu o baterie generoasă de 3500mAh, Moto Z are o baterie de doar 2600mAh, acesta fiind prețul plătit pentru grosimea de doar 5.19mm a smartphone-ului. Citind fișa tehnică privind durata de viață a bateriei, a ieșit la suprafață o informație surprinzătoare: în Europa, SUA și Canada, bateria va avea o durată de viață de 30 ore și 24 ore în restul lumii. O diferență apare și la încărcarea TurboPower, care în 15 minute de încărcare furnizează până la 8 ore de utilizare în Europa, Sua și Canada, iar în restul lumii, 7 ore.

Nu știm de ce Lenovo prin subsidiara Motorola a ales să furnizeze o baterie mai slabă pe piețele ce nu dac parte din Europa SUA și Canada, așa că așteptăm cu interes un răspuns din partea companiei din China.


Poate te intereseaza si