Odată cu anunțarea Moto Z și Moto Z Force, două noi smartphone-uri lansate de Motorola Mobility pentru a înlocui modelele Moto X și Moto Droid, au ieșit la suprafață și câteva informații surprinzătoare.

Ambele modele vor fi disponibile pe piață începând cu luna septembrie. Spre deosebire de Moto Z Force ce vine la pachet cu o baterie generoasă de 3500mAh, Moto Z are o baterie de doar 2600mAh, acesta fiind prețul plătit pentru grosimea de doar 5.19mm a smartphone-ului. Citind fișa tehnică privind durata de viață a bateriei, a ieșit la suprafață o informație surprinzătoare: în Europa, SUA și Canada, bateria va avea o durată de viață de 30 ore și 24 ore în restul lumii. O diferență apare și la încărcarea TurboPower, care în 15 minute de încărcare furnizează până la 8 ore de utilizare în Europa, Sua și Canada, iar în restul lumii, 7 ore.

Nu știm de ce Lenovo prin subsidiara Motorola a ales să furnizeze o baterie mai slabă pe piețele ce nu dac parte din Europa SUA și Canada, așa că așteptăm cu interes un răspuns din partea companiei din China.

Articole similare

Publicitate

loading...

Boom247.Ro