Un zvon ce a pornit de la site-ul japonez Mac Otakara, afirmă că Apple a decis să renunțe la culoarea space grey în favoarea culorii deep blue.

Deși zvonul pare a fi unul ce ar trebui privit cu scepticism, site-ul a mai lansat în trecut informații ce ulterior s-au dovedit a fi corecte. Conform lor, culorile disponibile pentru iPhone 7 vor fi deep blue, silver, gold și gold rose. Aceeași sursă afirmă că la iPhone 7 se va utiliza aceeași sticlă LCD utilizată pe modelele actuale.

Apple a introdus în oferta sa culoarea space grey odată cu lansarea iPhone 5s în 2013. Alte zvonuri indică faptul că în materie de design, nu vor fi schimbări prea mari la iPhone 7 comparativ cu iPhone 6s, deși se bănuie că noul model va avea o versiune cu mufa jack de 3.5mm, iar modelul Plus va veni fără această mufă. Sub “capotă” schimbările vor fi mai evidente, mai ales că este foarte probabil să se uitilizeze noul chipset A10, va avea suport pentru spațiu de stocare de 256GB, iar iPhone 7 Plus va avea un setup dual-camera. iPhone 7 Plus ar putea avea și 3GB RAM, pentru a mări puterea de procesare a pozelor și filmărilor.

Un alt zvon destul de recent sugerează că LG Innotek va fi responsabil pentru livrarea majorității modulelor pentru dual-camera de pe iPhone 7 Plus, preluând această sarcină de la Sony.


Poate te intereseaza si