Samsung Galaxy Note 7 – foarte posibil ca Samsung să sară peste denumirea Note 6 – va primi cel mai probabil scanner de iris. Cel puțin asta indică tot mai multe surse.

Tehnologia a fost deja implementată în Samsung Galaxy Tab Iris, o tabletă dedicată utilizării de către mediile guvernamentale indiene și de către sistemul bancar din această țară. Faptul că această tehnologie va fi disponibilă și pe Samsung Galaxy Note este este întărit și de un screenshot ce a fost făcut unui program Beta de la Samsung.

Screenshot-ul a fost tradus, pop-ul din imagine cerând autentificarea prin amprentă, la care se adaugă autentificare prin pin și prin scanarea irisului. Dimensiunea imaginii indică faptul că acest screenshot nu corespunde cu Galaxy Iris, deci se poate trage concluzia că Samsung lucrează să aducă această opțiune și pe alte dispozitive cu Android.

Dar este vorba în acest screenshot de Samsung Galaxy Note 7?! Dacă e să ne orientăm după deciziile luate anterior și anume că Samsung a implementat pe linia Galaxy Note tehnologii noi, care mai apoi au fost introduse pe alte flasgship-uri, atunci am putea spune că da. Totuși, sursa acestui screenshot mai ridică o minge la fileu, afirmând că Samsung ar putea aduce scanner-ul de iris prima dată la linia Galaxy A, înainte de a o implementa la flagship-uri.

Aceasta ar putea fi o posibilitate, dar din punct de vedere comercial, e mai probabil ca Samsung să introducă această tehnologie pe vârful de gamă, tocmai pentru a aduce un plus la vânzările dispozitivelor mai scumpe. Oricum, data de lansare a Samsung Galaxy Note 7 se apropie cu pași repezi (cel mai probabil va anunțat în luna august) și tot mai multe informații vor ajunge la suprafață în perioada următoare.

Samsung iris scan


Poate te intereseaza si