Acum că Galaxy S7 și S7 Edge au ceva luni de la lansare, putem da drumul la zvonurile privind modelul Samsung Galaxy S8.

Conform Herald Koreea, Samsung plănuiește să de display-ului viitorului flagship din linia Galaxy S, un boost de performanță. Conform lor, există informații că Samsung Galaxy S8 va dispune de un display Ultra HD – 4K. Acest zvon nu pare a fi doar un zvon. Samsung a enunțat în nenumărate rânduri implicarea lor în tehnologia VR, iar un ecran 4K pentru Galaxy S8 ar duce experieța VR într-o nouă dimensiune. Asta va duce în mod sigur la multe campanii din partea producătorului din Coreea de Sud, prin care își vor asuma rolul de lider pe piața terminalelor mobile și de ce nu, piața VR.

Așa cum a notat și SamMobile, Samsung și-a făcut un obicei de a schimba display-ul după lansarea a două modele Galaxy S. De exemplu, Galaxy S4 și S5 utilizează display FullHD, Galaxy S6 și S7 utilizează display Quad HD, deci, dacă Samsung intenționează să facă upgrade la display, toate stelele se aliniază pentru Galaxy S8.


Poate te intereseaza si