Cu doar o zi înainte de lansare, Motorola a lansat un teaser care lasă să înțeleagă faptul că Moto Z va veni în trei versiuni de culoare.

E greu de crezut că Moto Z ne va mai surprinde cu ceva la lansare, pentru că mai tot ce era de știut s-a cam aflat deja. Și totuși, conform teaser-ului, Moto Z va veni în culorile graphite grey, gold (probabil rose gold) și evident roz. În pregătire pentru mâine, iată o scurtă recapitulare vis-a-vis de ce va aduce Moto Z.

Moto Z Vector Thin

Moto Z Vector Thin va fi cel mai probabil urmașul device-ului de anul trecut, Moto X Style. Ca și specificații tehnice, se spune că smartphone-ul va veni cu un display QHD de 5.5”, chipset Snapdragon 820 de 2.0 GHz, 3GB/4GB RAM, 32GB spațiu de stocare, cameră foto principală de 13MP cu autofocus laser și stabilizare imagine. Va fi foarte subțire, de numai 5.2mm, ceea ce va duce din păcate și la o baterie mai mică, de 2600mAh.

Moto Z Vertex

Ca și în cazul Vector Thin, acesta este cel mai probabil urmașul lui Moto X Play. Ca și specificații tehnice, Moto Z Vertex va aduce un display FHD AMOLED de 5.5”, chipset octa-core de 2.4GHz Snapdragon 625, 2GB RAM/16GB spațiu de stocare sau 3GB RAM/32GB spațiu de stocare, cameră foto principală de 16MP cu autofocus, laser focus și phase detection. Grosimea de 7mm va permite o baterie mai mare, de 3500mAh.

DROID Turbo 3

Se bănuie că va fi cel puțin un nou model Verizon DROID ce pare a fi o variantă a Moto Z Vertex datorită dimensiunilor mai mari, sau s-ar putea să fie un model cu totul nou, așa cum a fost DROID Turbo 2 pentru Moto X Force, singurul model Moto X de anul trecut ce a avut un display AMOLED. Varianta Verizon pare a avea un senzor de amprentă situat pe partea din spate a device-ului. Se crede că acest smartphone va dispune de tehnologia ShatterShield ce protejează display-ul.

Adițional la aceste noi smartphone-uri, vor fi lansate și MotoMods, acestea fiind extensii modulare în genul celor de la LG G5, diferența fiind că acestea se atașează pe partea din spate a smartphone-urilor.

Analiștii consideră că Motorola a făcut o greșeală introducând senzorul de amprentă în partea din față, dar dacă ținem cont de modulele ce se atașează pe partea din spate, nu prea exista o altă posibilitate. Din punctul nostru de vedere, aceasta nu ar reprezenta un impediment în ceea ce privește vânzările, ba chiar din contră dacă ținem cont de design-ul modular. Voi ce spuneți?


Poate te intereseaza si