Orange internet afaceri

Orange prezintă oferta convergentă pentru companiile mici și mijlocii, din orașele Cluj-Napoca, Iași și Timișoara ce include serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă dar și televiziune prin cablu digital, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul țării, până la finalul anului.

Astfel, clienții se bucură de calitatea Orange și pentru soluțiile fixe dedicate companiilor, de beneficii multiple pentru ofertele fix-mobil și de mai mult control, având un singur furnizor și o singură factură pentru toate serviciile de comunicații.

Orange își extinde astfel portofoliul de servicii şi le oferă clienților soluții complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru mobil, cât și pentru birou. Cu Orange Business Group și Orange Business Net clienții au la dispoziţie servicii de voce și internet prin cea mai extinsă rețea 4G. Noua gamă de servicii Office le aduce clienților internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum și soluții de monitorizare şi control al sediului de la distanţă.

 „Avantajul major pe care operatorii economici îl au în momentul în care aleg să integreze toate serviciile de telecomunicații este acela de eficientizare a costurilor. Acesta este un argument major pentru star-up-uri și pentru companiile mici și mijlocii. Scalabilitatea soluțiilor convergente și flexibilitatea de a personaliza pachetele cu servicii care să răspundă specificului fiecărei afaceri, indiferent de dimensiunea ei sunt extrem de importante pentru companii. În plus, calitatea serviciilor Orange este o garanție pentru pachetele convergente care se remarcă prin simplitate în utilizare precum și prin oferte avantajoase.” a declarat Bianca Bardaș, Business Division Manager Orange România.

Beneficii suplimentare pentru servicii fix-mobil și recunoașterea loialității pentru firmele care aleg soluțiile convergente de la Orange

Companiile mici și mijlocii care aleg serviciile fixe și mobile de la Orange primesc beneficii multiple și sunt răsplătite cu până la 20% reducere pentru abonamentele de internet fix și voce fixă și trafic dublu de internet pentru mobil în pachetelele Business Net. Suplimentar, primesc bonus 5 euro pentru fiecare an în rețea, pentru achiziția de tablete, smartphone-uri sau accesorii. În plus, pentru o utilizare ușoară, clienții au la dispoziție un singur număr de contact pentru Serviciul Clienți, 456 și suport proactiv pentru pachetele convergente din partea unei echipe dedicate.

Internet fix și soluții de productivitate dedicate companiilor, indiferent de dimensiunea afacerii

Cu Office Net, micii întreprinzători aflați în aria de acoperire a celor trei orașe au la dispoziție o soluție profesională de acces la internet prin fibră optică, cu viteze ce ating 1Gbps, împreună cu soluții de productivitate Microsoft-Office 365 și, în premieră pe piața de telecom, licența de Windows 10 Pro Business. Astfel, pachetul Office Net 1000 include reducere de 100% pentru o licență Kaspersky Internet Security,  reducere 100% pentru o licență Office 365 Essentials, precum și reducere de 50% pentru o licență Windows 10 for Business. Soluțiile de productivitate (Office 365 Essentials și Windows 10 Pro Business), precum și cele de securitate, furnizate în parteneriat cu Kaspersky pot fi achiziționate și separat prin activarea unei opțiuni lunare. Pe lângă traficul de date nelimitat la viteze de top, angajații beneficiază și de spațiu comun de stocare în Orange Cloud, precum și de 1TB spațiu de stocare online prin One Drive. Clienții care aleg pachetele Office Net primesc router Wi-Fi gratuit, iar pentru eficiență sporită, pot solicita IP fix gratuit pentru gestionarea serverului de fișiere și a aplicațiilor chiar și din afara biroului. 

Orange a fost desemnată „Partenerul Anului 2016 Microsoft” în România pentru serviciile ICT de la Microsoft oferite clienților business. Parteneriatul pentru soluțiile cloud dintre Orange România și Microsoft este primul de acest tip din Grupul Orange.

Servicii de voce fixă și integrare cu serviciile mobile pentru mai multă mobilitate

Oferta convergentă pentru companii include și soluțiile de telefonie fixă, Office Fix. Clienții primesc apeluri nelimitate către Orange fix și mobil precum și minute incluse care se utilizează la comun cu cele din abonamentele de mobil Business Group, telefon fix gratuit și o singură factură pentru fix și mobil. Mai mult, pentru a putea fi mereu conectați, apelurile de pe fix pot fi redirecționate gratuit către mobil. În plus, se poate conecta un fax și se pot încasa plăți cu cardul de la clienți prin instalarea unui POS.

Pentru companiile care își doresc servicii personalizate de voce fixă, Business One Voiceeste soluția adaptată acestora și se oferă gratuit pentru clienții care utilizează toate serviciile de la Orange. Virtualizarea centralei telefonice, funcționalitățile de voce, disponibile până acum doar prin instalarea unui echipament în fiecare punct de lucru, sunt activate și găzduite într-un mediu virtual, scalabil și securizat, în platforma Orange. Astfel, orice companie își poate configura un asistent virtual care prezintă oferta, programul firmei și poate transfera apelurile către angajați pe fix sau pe mobil. Este o soluție care se adaptează nevoilor de comunicare ale companiei, fără investiții suplimentare pentru instalare, mentenanță sau service.

Soluții de monitorizare și control al sediului de la distanță

Orange Smart Home este un serviciu inovator lansat la începutul anului care permite clienților să monitorizeze biroul de la distanță. Prin intermediul senzorilor, clienții pot monitoriza și controla sediul, având opțiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de mișcare să primească alerte prin SMS sau e-mail, dar și să se declanșeze înregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi. Notificările pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tabletă sau calculator în caz de efracție, incendiu, inundație și altele.

Divertisment pentru clienții companiilor din segmentul HoReCa

Orange Business TV oferă utilizatorilor abonamente de televiziune prin satelit, speciale pentru companiile mici și mijlocii. Astfel, clienții din segmentul HoReCa vor avea acces la posturi TV românești și internaționale, direct pe televizor, telefon, tabletă sau calculator.

Poate te intereseaza si