Samsung Galaxy Note 6 (sau 7 conform unor surse) e noul star în lumea zvonurilor, acesta beneficiind de o atenție deosebită și nu vedem o problemă în asta.

Cele mai importante detalii despre Samsung Galaxy Note 6 au fost începera timpurie în dezvoltarea firmware-ului, utilizarea USB TypeC, display curbat cu rezoluție 2K și S Pen.

Noile dezvăluiri vin pe fondul intrării în posesie a schițelor pentru producătorii de accesorii, ceea ce a ajutat la a ne face o idee despre cum va arăta noul device de la Samsung. Ca și design, acesta va fi în stilul producătorului sud-coreean, fără schimbări majore la acest capitol.

Totuși, schițele ce au ajuns la producătorii de accesorii au dezvăluit faptul că Samsung Galaxy Note 6 are mai multe orificii în partea frontală decât modelele anterioare, ceea ce ar putea confirma zvonuri anteriore ce afirmau că noul Galaxy Note va avea tehnologie de securitate biometrică și anume, scanarea irisului. Această tehnologie este deja disponibilă pe piață, Samsung lansând în India un model de tabletă dedicat sistemului bancar și guvernamental, model ce utilizează un senzor de scanare a irisului.

În ceea ce privește dimensiunile, se pare că Samsung Galaxy Note 6 va avea 153.5mm înălțime, 73.9mm lățime și 7.9mm grosime. Dimensiunile s-au schimbat extrem de puțin comparativ cu Galaxy Note 5 și Galaxy S7 Edge. Bănuim că device-ul va fi dotat cu o baterie nedetașabilă de 3700-4000mAh, senzor de amprentă, aceleași camere foto de pe Galaxy S7 și cel mai probabil va include și senzori gyro, busolă, accelometru, senzor pentru ritmul cardiac și barometru.


Poate te intereseaza si