Competitorul de la LG pentru Galaxy Note, LG Stylus, tocmai a fost împrospătat. Noul LG Stylus 2 Plus oferă un ecran mare și luminos, plus câteva imbunătățiri la capitolul hardware.

LG Stylus 2 Plus dispune de un display Full HD de 5.7”, un procesor octa-core de 1.4GHz, la care se adaugă 2 sau 3GB RAM și 16 sau 32GB spațiu de stocare, în funcție de regiunea unde ajunge la vânzare. LG este cunoscut pentru faptul că oferă mai puțin RAM și spațiu de stocare în unele regiuni ale lumii, mai ales din rațiuni economice, iar această filozofie continuă și la LG Stylus 2 Plus.

Și camera a fost îmbunătățită, dar și asta depinde de regiunea unde este vândut. Noul device oferă ori o cameră principală de 13MP cu o cameră frontală de 5MP, ori o cameră principală de 16MP la care se adaugă cea frontală de 8MP. Aceste camere sunt evident în pereche cu versiunile 2/16GB și 3/32GB.

Dincolo de toate aceste detalii tehnice, stylus-ul face acest device unic, LG adăugând noi carcateristici interfeței. Câteva din noile carcacteristici includ Quick Memo, Off Memo și Pen Keeper, acesta din urmă va trimite o alertă dacă stylus-ul va fi prea departe de device.

Cum LG Stylus 2 a fost dezvăluit abia în februarie, versiunea Plus vine să îl înlocuiască destul de repede. Totuși, dacă luăm în considerare toate îmbunătățirile, chiar merită să faceți un upgrade, mai ales dacă prețul se menține în aceleași valori.


Poate te intereseaza si