Că strategiile HTC sunt deobicei de neînțeles și de cele mai multe ori falimentare, nu mai e o noutate, iar acum fac o nouă mișcare ce ne face să ridicăm din umeri.

Luna aceasta au lansat în Europa un model refăcut a flagship-ului din 2015 căruia i-au dat o denumire lungă cât o zi de post: HTC One M9 Prime Camera Edition. Așa cum spune și numele, noul smartphone doar îmbunătățește capitolul camerei foto al vechiului flagship. Ca să facă o mișcare și mai curioasă, compania din Taiwan a lansat încă un model în India, intitulat HTC One M9+ Prime Camera Edition.

“+”ul vine de la faptul că device-ul va dispune nu numai camera mai bună decât cea a flagship-uluide anul trecut ci și un display cu o idee mai mare, acesta fiind FullHD de 5.2” (1080p). Chipset-ul va fi un MediaTek Helio X10, va dispune de suportul a 2GB RAM, 16GB spațiu de stocare ce poate fi extins cu un card microSD, toate acestea fiind ținute în viață de o baterie destul de mică, de 2840mAh.

Camera va fi cel mai probabil aceeași de la varianta din Europa și anume una de 13MP f/2.0 și cu stabilizare optică a imaginii. Camera frontală va fi de tip UltraPixel și va fi adusă de pe HTC One M9. Toate semnele indică faptul că sistemul de operare va fi Android 5.0 Lollipop cu interfața Sense UI.

Prețul se va situa în jurul valorii de 355 dolari.


Poate te intereseaza si