Acer Liquid Zest Plus este o versiune mai puternică a modelului entry-level Liquid Zest și promite o experiență mai puternică și mai completă pentru utilizatori.

Noua versiune aduce o cameră avansată care beneficiază de suportul unui sistem tri-focus care este inteligent și super rapid, fiind capabil să facă focus la scene diferite în doar 0.03 secunde. Aceasta are și un selfie mode “Push N Shoot” care utilizează detectarea feței automată și setează un timer pentru a face selfie-uri mai ușor doar cu o mână.

Acer Liquid Zest Plus impresionează la capitolul specificații tehnice și caracteristici. Calitatea audio este una extrem de ridicată datorită DTS-HD Premium Sound, are sunet 3D și un bass profund. În ceea ce privește autonomia, aceasta fi una grozavă, reușind să ducă până la trei zile cu ajutorul bateriei de 5000mAh. Aceasta se poate încărca la jumătate din capacitate în mai puțin de o oră cu ajutorul Quick Charge. Display-ul este unul de 5.5”, cameră foto principală de 13MP (PDAF, autofocus și CDAF), cameră foto secundară de 5MP (lentile wide de 85 grade), spațiu de stocare ce poate fi extins cu un card microSD, suport dual SIM și radio FM.

O caracteristică grozavă a acestui device este USB-ul OTG (On-The-Go) cu ajutorul căruia puteți încărca și alte dispozitive, de exemplu un alt smartphone. Ca și versiuni de culori puteți alege între Andes White și Marrocan Blue, iar prețul va fi aproximativ 199 euro. Acer Liquid Zest Plus va fi prezentat oficial în cadrul evenimentului Computex Taiwan.


Poate te intereseaza si