Când un brand scade prețurile la produsele sale înseamnă că ori au un stoc prea mare, ori pregătesc lansarea unui nou produs. În cazul OnePlus cel mai probabil este vorba de ultima variantă.

OnePlus beneficiază de vânzări destul de bune, producătorul anunțând și reduceri de prețuri la modelele OnePlus One, OnePlus 2 și OnePlus X.

Evident, dilema pentru fanii OnePlus ar fi dacă să profite acum de reducerile la modelele actuale, sau să aștepte lansarea noului flagship OnePlus 3. Ca și paranteză, lansarea OnePlus 3 va avea loc prin intermediul VR-ului produs de compania din China, lansarea din lumea virtuală având loc pe o stație spațială. Destul de cool, nu-i așa?

Dacă așteptați modelul OnePlus 3 veți beneficia de superba interfață Oxygen 3.0, de o carcasă metalică și un flash LED pentru camera principală (acestea fiind doar câteva din caracteristicile noului device). Dacă veți dori totuși un model ce se află deja pe piață, puteți beneficia de reduceri precum: OnePlus 2 cu 64GB cu prețul de 299.99 dolari față 349 dolari în luna februarie, OnePlus One cu 64GB costă 249 dolari cu o reducere de 100 dolari față de anul trecut. Dacă doriți un model mai ieftin, puteți achiziționa OnePlus X la un preț de 199 dolari.


Poate te intereseaza si