Samsung a prezentat ediția limitată pentru Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition.

Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition este un model obișnuit S7 Edge când vine vorba de specificații tehnice, dar beneficiază de un design special de culoare neagră, cu accente aurii și un logo Batman ce se regăsește pe partea din spate. Pachetul include un Gear VR negru care arată super, jocul Injustice pentru mobil și credite Oculus VR.

Vestea mai puțin plăcută e faptul că Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition va fi disponibil doar pe o serie de piețe când va fi lansat la începutul lunii iunie. Samsung spune că  aceste piețe vor include China, Singapore, Coreea, America Latină, Rusia și alte câteva ce vor fi anunțate în curând.

Deși Samsung oferă culoarea neagră la modelul obișnuit S7 Edge, accentele aurii ce se găsesc pe butonul de home, pe logo-ul Samsung, zona difuzorului și pe camera din spate, dă o senzație specială, iar logo-ul Batman îl face cu atât mai atrăgător pentru fanii unuia din cele mai iubite personaje din comic book-uri.

Rămâne de văzut cu ce preț va fi disponibil și mai ales, sperăm că va ajunge și în România. Mai jos puteți viziona unboxig-ul oficial.


Poate te intereseaza si