MotoMods sunt module ce se atașează pe spatele noilor smartphone-uri din categoria flagship de la Motorola.

Viitoarele flagship-uri de la Motorola vor avea amplasați pe capacul de pe spate mici conectori la care se vor conecta accesoriile MotoMods și din ce observăm, aceste accesorii vor acoperi în totalitate partea din spate a smartphone-urilor.

Din ce se știe, noile flagship-uri de la Motorola se vor numi Moto Z Play și Moto Z Style și cu un MotoMod atașat la ele va duce la o creștere a unei funcționalități. În poză se pot vedea trei astfel de MotoMods. Cea din față pare a fi un accesoriu pentru cameră, cu lentilele la mijloc, un flash aproape de colțul din stânga sus și un declanșator.

Carcasa de la mijloc pare a avea o grosime ceva mai ridicată și cel mai probabil e vorba de o baterie suplimentară. Ultima carcasă e destul de subțire și nu dezvăluie prea multe. Partea din mijloc a carcasei ar putea indica faptul că e o carcasă pentru încărcare wireless, dar nimic nu e sigur.

Va fi interesant de văzut o comparație între MotoMods și accesoriile LG “Friends” pentru smartphone-ul modular LG G5 care a fost lansat mai devreme, anul acesta.


Poate te intereseaza si