Samsung Galaxy C5, parte din noua serie C, a avut parte de multe scurgeri de informații în ultima perioadă, cea de astăzi prezentând o randare pentru presă.

Galaxy C5 a avut parte de ceva poze, dar acestea au fost de calitate slabă și era mai dificil de a ne face o imagine mai clară vis-a-vis de noul smartphone. Așteptarea a luat sfârșit, o randare oficială a device-ului scăpând în presă. Randarea prezintă varianta gold a Samsung Galaxy C5, construcția metalică arătând destul de bine, în ciuda părții din spate care pare a fi împrumutată de la HTC.

Aparent, noul device va deveni oficial în China, în următoarele zile. Ca și specificații tehnice, Samsung Galaxy C5 va deține un chipset Snapdragon 617, 4GB RAM, 32GB spațiu de stocare ce poate fi extins un un card microSD, suport LTE de până la 150Mbs, funcționalitate dual-SIM, cameră foto principală de 16MP cu flash dual-LED, cameră frontală de 5MP, baterie de 2600mAh și un display Super AMOLED de 5.2 inch cu rezoluția de 1080p.

Ca și sistem de operare va rula Android 6.0.1, are o grosime de 6.7mm și o greutate de 153g. Încă nu este clar dacă va fi disponibil exclusiv pe piața din China, dar bănuim că va ajunge și pe piețele mai puțin puternice din punct de vedere financiar.


Poate te intereseaza si